Carlijn:

Mijn Premium Coach kan me met haar kennis weer motiveren en geruststellen!

Carlijn wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Carlijn

Voordat ik van Personal Body Plan hoorde durfde ik niet alleen naar de sportschool. Ik wilde wel, maar ik durfde simpelweg niet. Ik was veel te bang om aangekeken te worden en veel te bang dat andere mensen door zouden hebben dat ik eigenlijk geen idee had wat ik aan het doen was! Ik deed altijd maar wat, want aan cardio heb ik een hekel!⠀

Een van mijn vriendinnen vertelde me dat ik Personal Body Plan maar eens moest proberen en dat heb ik gedaan! Door een echt plan te hebben ga ik met zelfvertrouwen naar de gym en ook al zijn er genoeg momenten dat je je niet top voelt en je onzekerheid naar bovenkomt, dan staat je coach voor je klaar! ⠀

Mijn Premium Coach Marjolein Agtereek kan me met haar ervaringen en kennis weer motiveren en geruststellen! De communicatie voelt vertrouwt en daarvoor een extra speciaal bedankje naar haar. Je bent een top coach!

— Carlijn

Het plan van Carlijn

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Carlijn

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2801 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.