Tom:

Mijn Premium Coach gaf mij een zeker gevoel.

Tom wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Tom

Personal Body Plan heeft ervoor gezorgd dat ik zekerder werd over voeding en training. Ik wist er al veel over, maar het toepassen is altijd een ander verhaal.

Het belangrijkste wat Personal Body Plan mij heeft opgeleverd is het ‘grijzere’ gebied te vinden tussen mijn zwart-wit gedachten, vooral bij voeding dacht ik altijd in ‘goed’ en ‘slecht’. Achteraf gezien bleek dat onnodig te zijn!

De controle willen houden op momenten waarop dit niet altijd kan vond ik altijd lastig: uit eten gaan, geen tijd om te sporten, blessures en het niet kunnen wegen van mijn voeding. Ik heb nu geleerd van mijn Premium Coach Roel Blom dat een dag afwijken van mijn plan geen probleem is, dat geeft een zeker gevoel.

— Tom

Het plan van Tom

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tom

Roel Blom (32)

4.85 / 5

1816 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.