Robin (31):

Mijn Personal Body Coach geeft mij veel vrijheid en dat is precies wat ik nodig heb

Robin wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Robin

Beginnen met Personal Body Plan was het laatste zetje in de rug dat ik nodig had. Ik wist dat ik de knop moest omzetten. Ik zat namelijk al een tijdje niet lekker in mijn vel en wilde daar nu echt wat aan doen.

In het begin ging het, met af en toe vallen en opstaan, de goede kant op. Maar ik had geen klik met mijn Personal Body Coach. Gelukkig kan je bij Personal Body Plan altijd kosteloos wisselen van coach.

Toen ik besloot om van coach te wisselen koos ik voor Marinke Termorshuizen (@marinke_t). Mijn eerste gevoel bij haar was goed. Dit bleek ook prima te werken. Zij laat mij lekker los en laat mij mijn gang gaan. Precies wat ik nodig heb.

Iedere week stuurt zij een berichtje hoe het gaat en vraagt ze om een update. Wanneer ik vragen heb beantwoordt zij deze uiteraard. Het is fijn om zo’n coach als steuntje in de rug te hebben. Mede daardoor heb ik dit resultaat behaald!

— Robin

Het plan van Robin

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Robin

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2884 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.