Esmee (25):

Mijn oude kleren zijn veel te groot

Esmee wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Esmee

Voordat ik begon met Personal Body Plan was ik al een jaar bezig met een gezondere levensstijl. Ik was acht kilo afgevallen, maar mijn progressie stond vanaf dat moment stil waardoor ik de motivatie verloor.

Een vriendin van me deed Personal Body Plan en vertelde erover. In de hoop nieuwe motivatie te vinden besloot ik ook te starten met Personal Body Plan! Vorig jaar deed ik er een jaar over om 8 kilo af te vallen, nu ben ik in 14 weken al bijna 6 kilo kwijt.

Hoewel het met ups en downs gaat, voel ik me heel goed! Ik heb niet het gevoel op dieet te zijn omdat ik ook ‘gewoon’ lekkere dingen mag eten. Als ik graag chips, chocola of pizza wil; prima! Ik hou daar dan met de rest van mijn maaltijden rekening mee en dan zie ik dat het gewoon kan!

Ik ben super trots op hoe ik het tot nu toe heb gedaan. Ik pas steeds kleinere maten en oude kleren zijn veel te groot. Daarnaast zit ik beter in mijn vel en word ik steeds sterker!

Ook nog even een shoutout naar mijn Personal Body Coach Lynn Slabbers, die me er elke keer weer bovenop helpt!

— Esmee

Het plan van Esmee

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.