Vera:

Mijn grootste progressie is mentaal

Vera wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Vera

Ik ben alweer ruim onderweg in mijn tweede half jaar van Personal Body Plan. Mijn eerste half jaar ging eigenlijk heel erg goed. Ik had een stabiele situatie en maakte erg veel lichamelijke progressie. In het tweede half jaar is mijn stabiele situatie weggevallen en ging het een stuk minder makkelijk. Dankzij mijn Personal Body Coach Eva Poorthuis en door de kennis die ik in het eerste half jaar had opgedaan ben ik niet teruggevallen in mijn oude gewoontes.

Personal Body Plan heeft mij een duidelijke levensstijl aangeleerd wat nu een gewoonte geworden is. Ik kan nu oprecht genieten van lekker gezond eten en vind het echt leuk om te sporten. Natuurlijk heb ik ook wel eens een week (of twee) dat ik geen zin heb of dat mijn hoofd er niet naar staat. Dat accepteer ik dan gewoon en ik pak het dan zo snel mogelijk weer op.

Ik heb veel lichamelijke progressie gemaakt maar de grootste progressie is mentaal. Ik weet zeker dat ik deze levensstijl vast ga houden want hier voel ik mij het prettigst bij!

— Vera

Het plan van Vera

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.