Michelle (24):

Op dit moment ben ik bijna 10 kilo lichter

Michelle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Michelle

Na lang twijfelen heb ik mezelf op een avond in mei ingeschreven bij Personal Body Plan. Ik voelde me al een hele tijd niet meer zo zelfverzekerd en lekker in mijn vel als ik zou willen.

Mijn gewicht had voor mij een grens bereikt. Er moest iets gaan gebeuren en daar had ik hulp bij nodig. Er zijn nu 5 maanden voorbij en ik heb een goede balans gevonden in een gezond voedingspatroon behouden, wekelijkse trainingen, mijn fulltimebaan en natuurlijk ook mijn sociale leven.

Door Personal Body Plan heb ik geleerd hierin een routine in mijn dagelijks leven te creëren. Dit helpt me enorm om het vol te houden. Op dit moment ben ik bijna 10 kilo lichter en vele centimeters smaller en voel ik me beter dan ooit tevoren.

Ik heb meer energie, mijn huid ziet er beter uit en mijn zelfvertrouwen is terug. Personal Body Plan heeft mij echt de beste versie van mijzelf gemaakt.

Dit was mij niet gelukt zonder mijn lieve, betrokken en motiverende Personal Body Coaches Shogufa , die nu met zwangerschapsverlof is, en Tamara. Dank jullie wel dames!

— Michelle

Het plan van Michelle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Michelle

Tamara Quezada (26)

4.6 / 5

651 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.