Michelle (26):

Personal Body Plan voelt niet als afvallen, het voelt veel meer als een gezonde lifestyle

Michelle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Michelle

Nadat het op eigen kracht niet lukte om af te vallen, ben ik dankzij mijn buurvrouw begonnen aan Personal Body Plan. Ik koos voor Kirsten Hogendoorn (@kirsten_hogendoorn) als Personal Body Coach. Ik kende haar al persoonlijk en vermoedde dat ze me goed kon coachen.

Dat vermoedde klopte. Ik ben heel blij met mijn resultaat tot nu toe. Ik ben zeker nog niet waar ik uiteindelijk wil zijn, maar ik ben wel al een heel stuk dichterbij. Personal Body Plan voelt niet als afvallen, het voelt veel meer als een gezonde lifestyle die ik met gemak kan volhouden.

Kirsten is hierbij mijn stok achter de deur. Zij kijkt altijd met je mee in mogelijkheden, of dit nou is op gebied van trainen of voeding. Kirsten maakt mij altijd nog trotser op mijn eigen resultaat.

— Michelle

Het plan van Michelle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Michelle

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4719 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.