Michelle (28):

Ik eet en drink nog steeds heel lekker, alleen heb ik nu een betere balans!

Michelle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Michelle

Ik sportte toen al regelmatig, maar deed maar wat en dacht heel gezond te eten. Niets was minder waar. In dat eerste half jaar Personal Body Plan leerde ik onwijs veel en daarna dacht ik het makkelijk zelf te kunnen. Maar ik kreeg minder plezier in het sporten en beetje bij beetje at ik weer ongezonder.

Omdat ik diep van binnen wel wist ‘hoe het moest’ ging ik zelf met trainingsschema’s en apps om voeding in te voeren aan de slag. Tot afgelopen jaar, toen ik een langeafstandsrelatie kreeg, waardoor sporten en goed eten naar de achtergrond verschoof en ik minder blij werd met wat ik in de spiegel zag.

Toen mijn vriend eind vorig jaar naar Limburg verhuisde, kreeg ik de behoefte om de rust die dat creëerde door te pakken in nieuwe balans in voeding en trainen. Toen besloot ik opnieuw met Personal Body Plan te starten, op zoek naar een goede balans.

Want ik blijf een Limburgse, ik houd van lekker eten, wijn en chocolade. En dat eet en drink ik nog steeds, alleen nu met een betere balans in de rest van de dag en week.

Mijn Personal Body Coach Nicole Paffen-Knebel (@nicolessportsupport) is erg belangrijk. Ze houdt ook van een wijntje en lekker eten en neemt me mee in het zoeken naar de juiste balans. Niet schuldig voelen, maar gewoon de dag erna weer verder gaan en oppakken. Dan volgt het resultaat vanzelf!

— Michelle

Het plan van Michelle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Michelle

Nicole Paffen - Knebel (49)

4.63 / 5

446 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.