Michelle (22):

Personal Body Plan is één van de beste keuzes die ik heb gemaakt

Michelle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Michelle

Voordat ik begon met Personal Body Plan deed ik al een aantal jaar aan fitness en kickboksen. Alleen had ik tijdens het fitnessen nooit een vast schema en deed ik soms maar wat. Soms was ik consistent en daarna weer niet. Ik merkte ook dat ik weer wat was aangekomen doordat ik niet meer zo op mijn voeding lette en minder in beweging was door een nieuwe baan.

Daarom begon ik na mijn vakantie in de zomer van 2018 aan mijn eerste periode van Personal Body Plan. Ik wilde nu echt gaan werken met een strak schema en dagelijks mijn voeding op pijl houden. Na een maand merkte ik al een verschil en al helemaal na 12 weken.

Dit is één van de beste keuzes die ik dat jaar gemaakt heb. Inmiddels ben ik Personal Body Coach geworden en ben ik nog steeds consistent en gemotiveerd om het beste uit mijzelf te halen! Ik haal ontzettend veel plezier uit krachttraining door steeds wat hoger te gaan in gewicht of bepaalde oefeningen steeds beter te kunnen doen.

— Michelle

Het plan van Michelle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.