Michelle (29):

Ik ben nu al bijna 7 kilo kwijt in 8 weken!

Michelle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Michelle

Nooit heb ik op mijn voeding gelet. Ik was eigenlijk altijd een spillebeen. Koekje hier, biertje daar en afhaal pizza´s kwamen ook terug in mijn eetpatroon. Sporten was ook niet aan mij besteed. Ik lag liever op de bank te Netflixen

Ondertussen was mijn kledingstijl ook wat veranderd. Ik droeg wijde shirtjes en mensen dachten dat ik nog steeds slank was. Ik besteedde geen aandacht aan mijn lijf en ik kwam er goed mee weg. Dit ging een paar jaar zo door totdat ik een jaar geleden in de spiegel keek en mijn buik zag. Ik merkte dat shirtjes strakker zaten en kon bepaalde broeken niet meer aan. Zo kon het toch niet langer?! Nu begon ik expres mijn onzekerheden te verbergen.

Een vriendin van mij had goede resultaten geboekt met Personal Body Plan. Toen mijn ergernis van mijn lijf en mijn zelfbeeld op z’n top zat heb ik mij ook ingeschreven.

Ik heb geleerd hoe ik met maten kan eten. Sporten vind ik zelfs leuk! Ik voel me fitter dan ooit en kan ook genieten van bijvoorbeeld squashen, lesjes of wielrennen tijdens mijn actieve rustdagen.

Ik ben nu al bijna 7 kilo kwijt in 8 weken! Het meest motiverend vind ik dat ik nu weer strakke (sport)kleding aandurf en dat ik mijn lievelingsbroek weer pas. Ik merk gewoon aan alles dat mijn lijf en houding aan het veranderen is en ik wil meer van dat! Mijn coach Marleen is ook echt super motiverend en betrokken!

— Michelle

Het plan van Michelle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Michelle

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.