Michelle:

Het is een proces en dat heeft geen eind

Michelle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Michelle

Jeetje ga ik echt mijn progressie van het afgelopen jaar delen? Toch wel spannend! Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik een jaar geleden besloot te starten met mijn Personal Body Plan! Het heeft niet alleen gezorgd voor fysieke progressie (I’ve got abs!), misschien mentaal nog wel meer.

Dat was niet altijd makkelijk, je komt jezelf tegen, vrienden en familie hebben een mening. Maar ik heb er zoveel van geleerd. Mijn Premium Coaches Guus en Patricia Gerrits hebben mij hierin gesteund. Nu durf ik voor mezelf te kiezen, te doen wat goed is voor mij.

Het is niet erg om af en toe terug te vallen en die zak M&M’s te pakken, dat gebeurt. Geniet ervan en pak het morgen weer op. Het is een proces en dat heeft geen eind.

This is just the beginning 😃 Dus twijfel je nog? Just do it and enjoy the ride!

 

— Michelle

Het plan van Michelle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Michelle

Guus van der Valk (39)

4.56 / 5

2297 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.