Michael (41):

Personal Body Plan heeft ervoor gezorgd dat ik nu al bijna 10 kg ben afgevallen en me sterker en fitter voel

Michael wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Michael

Ik trainde op de sportschool, maar deed vaak dezelfde oefeningen en zag geen zichtbaar resultaat meer. Ook mijn voeding liet vaak te wensen over. Mijn schoonzus, en Personal Body Coach, Margot Pors (@gooow) zei dat Personal Body Plan echt iets voor mij zou zijn.

Ik heb toen besloten om de stap te nemen. In het begin was het een beetje zoeken naar het juiste eetpatroon, maar als je eenmaal bezig bent, gaat het haast vanzelf. Ook het thuis trainen was even wennen, maar over een paar weekjes kunnen we weer naar de sportschool.

Personal Body Plan heeft ervoor gezorgd dat ik nu al bijna 10 kg ben afgevallen en me sterker en fitter voel. Ik hou ook van hardlopen en door alle positieve veranderingen aan mijn lichaam, loop ik een stuk lekkerder en lichtvoetiger. Ik zou iedereen aanbevelen om met Personal Body Plan te starten!

Mijn coach Margot is erg betrokken bij het hele proces en heeft goede tips omtrent de juiste dingen eten, zodat alles binnen de aangegeven macro’s past. Ook heb ik door een blessure bepaalde oefeningen niet kunnen doen, maar doordat ze gerichte tips heeft gegeven, heb ik toch goed kunnen trainen.

— Michael

Het plan van Michael

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Michael

Margot Pors (38)

4.85 / 5

1464 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.