Naomi (25):

Met vallen en opstaan ben ik tevreden met het resultaat wat ik nu al bereikt heb! 

Naomi wilde fit worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Naomi

Na lang twijfelen ben ik 1.5 jaar geleden gestart met PBP. In het begin dacht ik dat het allemaal vanzelf zou gaan, en bleef ik in mijn oude patroon hangen; een negatieve relatie met voeding en sport. Nadat ik jaren topsport heb gedaan, kon ik niet tevreden zijn met mijn lichaam.  

Dankzij mijn coach Monica werd ik gemotiveerd en ging ik met kleine stapjes vooruit. Toen ik eenmaal zag wat je met je lichaam kon bereiken door middel van voedzame voeding en consequent trainen werd ik nóg gemotiveerder. Met vallen en opstaan ben ik tevreden met het resultaat wat ik nu al bereikt heb! 

Ik heb een gezondere relatie met voeding. Door mijn onregelmatige diensten op mijn werk ben ik dankzij PBP fitter en energieker dan voorheen 

Monica is een spontane, eerlijke en lieve coach. Ze heeft me veel dingen geleerd. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is; er is geen goed of fout. Balans is the key. Dankzij Monica heb ik het plezier in het sporten teruggevonden. Ze staat altijd voor me klaar, ook als t even tegenzit. 

 

— Naomi

Het plan van Naomi

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.