Merel:

Sinds ik Personal Body Plan volg, is mijn mindset veranderd.

Merel wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Merel

Ik ben niet 12 weken aan de lijn, ik ben 12 weken bezig een andere levensstijl te ontwikkelen, en wat voelt dat goed! En dit is nog maar het begin. Voorheen at ik gezond, ik deed aan duursport maar toch bleef ik hetzelfde figuur behouden. Diëten hield ik maximaal 6 weken vol en vervolgens viel ik weer terug in mijn oude gedrag.

Sinds ik Personal Body Plan @ Home volg, is mijn mindset veranderd. Dankzij de gedragslessen, krachttraining en de inzichten over voedsel, boek ik nu eindelijk resultaat. Mijn grootste winst zit in het feit dat ik helemaal niet zo veel hoef te laten maar het zit hem in de hoeveelheid en verdeling.

Naast deze 3 belangrijke componenten weet mijn Premium Coach Merit mij goed te begeleiden. Wat haar kenmerkt is oprechte interesse in mij. Ze weet op de juiste momenten inzicht te geven wat goed gaat en waar ik op moet letten. Haar kennis over voeding en haar vaardigheden zijn boven verwachting. Merit is bekwaam, energiek, meelevend, oplettend, sympathiek en realistisch. Daarnaast is het superleuk om haar op insta te volgen: goede inspiratie voor lekker eten!

Bedankt Merit, ik kijk uit naar aankomende maanden!

— Merel

Het plan van Merel

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.