Merel (36):

Ik ben iedere keer verbaasd over de progressie die ik boek

Merel wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Merel

Dit resultaat heb ik bereikt in 12 weken. Van tevoren had ik dat natuurlijk gehoopt, maar ik had niet verwacht dat dit zo snel zou gaan.

Ik voel me sterker, slanker, fitter en heb het gevoel dat ik de wereld aankan. Elke dag opnieuw. Geen dieet, geen stress en heerlijk vier keer per week een moment voor mijzelf in de sportschool.

Ik ben iedere keer verbaasd over de progressie die ik boek. Ik was bang dat de voeding lastig zou zijn met een gezin met kinderen en een eigen onderneming.

Maar voor mij is het echt super makkelijk vol te houden. Bijkomend voordeel is dat mijn kinderen ook veel betere en belangrijke voedingstoffen binnenkrijgen. Ik ben nog lang niet bij mijn einddoel, maar ik ben super trots op elk doel dat ik tot nu toe heb behaald.

Mijn Personal Body Coach Rufus is mijn stok achter de deur, mijn uitlaatklep en mijn motivator. Hij haalt het uiterste uit mezelf en geeft me iedere dag weer goede moed om door te zetten. Ik ben echt super blij met Rufus als coach!

— Merel

Het plan van Merel

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Merel

Rufus Corver (32)

4.83 / 5

868 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.