Melvin (29):

Ik ben blij met deze stap en de bewustwording

Melvin wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Melvin

Lange tijd heb ik diëten gevolgd, omdat ik vond dat ik te zwaar was, fysiek niet fit was en mezelf niet prettig voelde. Toen ik merkte dat dit niet werkte, ben ik op 1 januari zelfstandig begonnen om af te vallen. Na enkele ups en downs ben ik enkele kilo’s verloren, waardoor ik me al wat beter voelde. Toch wilde ik nog graag de puntjes op de i zetten, maar dat lukte me zelf niet.

Ik zag veel goede resultaten voorbij komen bij Personal Body Plan, wat me erg aansprak. Ik zag het als de kans om nog een stukje fitter te worden en echt het beste uit mezelf te halen. Daarom ben ik na mijn vakantie gestart met Personal Body Plan met Personal Body Coach Jeffrey. Ik had er alle vertrouwen in dat hij me kon helpen mijn nieuwe doel te behalen.

Sporten vond ik altijd al leuk, dus dat was niet het gedeelte waar mijn Personal Body Coach mij veel in hoefde te begeleiden. Toch was ik erg blij met de trainingsschema’s die ik kreeg.  Waar ik normaal voor m’n gevoel maar wat zat aan te rommelen qua oefeningen, merkte ik nu al direct dat dit veel beter werkte, omdat ik zo elke spiergroep op de juiste manier pakte.

Het grooste verschil zat hem echter toch echt in het eten. Waar ik eerder veel minder at en bepaalde voedingsmiddelen uit mijn voedingspatroon schrapte (zoals brood, bier, chocola en koekjes), kreeg ik nu te horen dat ik dat allemaal kon eten, zolang het maar in je schema past.

Alles draait om plannen en nog eens plannen. Is dit altijd leuk en makkelijk? Nee, Zeker niet, maar de grooste gedeeltes gaat het me erg goed af en het belangrijkste: ik vind het leuk en het voelt ook super goed!

Ik ben blij met deze stap en de bewustwording van wat eten met je lichaam doet. Ik ben zeer tevreden over mijn resultaat tot nu toe, maar we zijn er nog niet!

— Melvin

Het plan van Melvin

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Melvin

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3236 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.