Melanie:

Niets is fijner dan goed in je vel zitten.

Melanie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Melanie

Na Personal Body Plan al 1.5 jaar gevolgd te hebben op social media heeft mijn man de stap voor mij gezet. Het mooiste verjaardagscadeau dat hij me kon geven.

Voor Personal Body Plan wilde ik liever niet in de spiegel kijken. Nu bijna 6 maanden later kan ik met trots zeggen dat ik de spiegel niet meer vermijd! Ondanks dat ik er nog niet ben sta ik al een heel stuk sterker in mijn schoenen, zowel fysiek als mentaal. Natuurlijk heb ik ook nog steeds mijn moeilijke momenten, maar door mijn lieve familie, vrienden en Personal Body Coach Linda pak ik elke keer de draad weer op en ga er dan weer voor!

Het is een verandering van leefstijl die ik iedereen aan kan raden! Niets is fijner dan goed in je vel zitten en trots zijn op wie je bent!

— Melanie

Het plan van Melanie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Melanie

Linda Blanket (38)

4.56 / 5

2196 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.