Mayke (20):

Inmiddels ben ik 20 kilo afgevallen en ik ben erg trots dat ik dit heb bereikt

Mayke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mayke

December 2018 moest ik naar de dokter en toen moest ik op de weegschaal staan. Ik schrok mij kapot, bijna 100 kilo voor iemand van 18 is mega veel.

Via via hoorde ik over Personal Body Plan en keek ik op Instagram. Ik was gelijk enthousiast en besloot om in januari 2019 te beginnen. Het was voor mij geen makkelijk jaar, maar aan Personal Body Plan kon ik mij vasthouden. Ik haalde hier veel motivatie uit! En nog steeds.

Het sporten vind ik erg leuk en ik wil steeds meer gaan proberen. Inmiddels ben ik 20kg afgevallen! Ik ben erg trots op mijzelf dat ik dit bereikt heb. We zijn er nog niet en gaan zeker door! Daarom besloot ik in 2020 mijn abonnement met nog een jaar te verlengen. We gaan zien waar dit jaar mij gaat brengen.

Ik vind het erg fijn dat mijn Personal Body Coach Marinke mij iedere week een berichtje stuurt om te vragen hoe het gaat. Zo heb ik ook altijd een evaluatiemoment voor mezelf zodat ik terug kan kijken op de week. Verder helpt ze altijd bij alle vragen! Echt top!

— Mayke

Het plan van Mayke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mayke

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2868 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.