May:

Je moet jezelf niets verbieden.

May wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van May

Sinds een paar jaar ben ik steeds meer bezig met het veranderen van mijn levensstijl d.m.v. fitness en voeding. Dit is altijd met ups en downs gegaan. Je kent het wel… “over 3 maanden op vakantie, dus nu moet er echt wat gebeuren”. Zo ging ik altijd wel fit op vakantie maar als ik terug was belandde ik weer in een gat en ging het weer mis.

Toen besloot ik om Personal Body Plan te gaan doen en had ik mijn coach Eva gekozen. Ik wist wat mijn doel was en ik had bij haar het beste gevoel. Dit is een super goede keuze geweest! Door Eva heb ik geleerd dat balans heel belangrijk is. Ik vind het heerlijk om in het weekend lekker het terras op te zoeken en een wijntje te drinken. Dit moet je je zelf niet verbieden, maar probeer het te compenseren.

— May

Het plan van May

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.