Maurits (29):

Niet alleen heeft Personal Body Plan me geleerd hoe om te gaan met voeding en beweging. Ook heb ik geleerd om te gaan met mijzelf uitdagen.

Maurits wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Maurits

Werkende als expat in een land van vet en veel eten, stond gezondheid niet echt bovenaan. Na een periode waarin ik in een hotel leefde en iedere dag buiten de deur at woog ik ondertussen 125kg.

Toen ik op een dag in de spiegel keek, vond ik dat er iets moest veranderen. Samen met een vriend begonnen we in Amerika ook aan een ambitieus regime. Zonder ook maar een idee te hebben over macro en micronutriënten gingen we van start. In de maanden die volgden verloor ik twintig kilo.

Dat is ondertussen 8 jaar geleden. Toen ik met Personal Body Plan begon, nu drie jaar geleden, woog ik hetzelfde als waar ik vijf jaar daarvoor gebleven was. Ik sportte drie keer per week en at wat ik dacht dat goed was. Ik was echter niet tevreden, onzeker over mijn lichaam en daardoor over het algemeen onzeker.

Dankzij een vriendin kwam ik in aanraking met Personal Body Plan. Na eens gekeken te hebben naar de resultaten en de methodiek, besloot ik de sprong te wagen. Eenmaal met Personal Body Plan begonnen verloor ik in de eerste twee maanden al tien kilo, dat was een eyeopener.

Ik at gezonder, voelde me beter en was zekerder van mezelf. In de maanden die volgden ging het gewichtsverlies minder hard, maar werd ik fysiek wel sterker. Na een jaar besloot ik verder te gaan met Personal Body Plan, alleen zonder coach.

Op zich ging dat prima, maar je mist toch de prikkel om jezelf te overtreffen. Vorig jaar april besloot ik weer met een coach aan de gang te gaan, om te kijken hoever we kunnen komen.

Personal Body Coach Ikaika was de aangewezen coach. Aangezien zij ook trainer is in de Changing Life hub, en ik graag een coach wilden die ik face-to-face kon benaderen. In de maanden die volgden was de focus vetverbranding, tot het punt dat ik 81,6kg woog.

Niet alleen heeft Personal Body Plan me geleerd hoe om te gaan met voeding en beweging. Ook heb ik geleerd om te gaan met mijzelf uitdagen. Ik heb in ieder geval een manier gevonden die werkt voor mij, dankzij de lessen en begeleiding vanuit Personal Body Plan. Op naar de volgende uitdaging! Al mag de Bulgarian split squat best uit m’n schema ;).

— Maurits

Het plan van Maurits

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Maurits

Ikaika Husslage (31)

4.9 / 5

2031 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.