Maud:

Ik ben onwijs verbaasd over hoe snel ik dit resultaat bereikt heb

Maud wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Maud

In het verleden heb ik al meerdere pogingen gewaagd om af te vallen, maar zonder (voldoende) succes. Daarom schreef ik mij voor Personal Body Plan in.

En dat bevalt me heel goed! Ik eet nog steeds alles wat ik lekker vind, maar dan op een bewustere manier. Het gaat allemaal om de juiste balans! Ik heb daardoor veel meer energie en heb minder last van vermoeidheid.

Met behulp van mijn Personal Body Coach Rense Middelbos (@rensemiddelbos) heb ik eindelijk een grote stap kunnen zetten in mijn gewenste gewichtsverlies. Mijn coach heeft hij mij geholpen aan een positievere mindset tussen mijzelf en voeding.

Als ik vragen had kon ik altijd bij hem terecht. Ook is mijn coach een goeie stok achter de deur, waardoor ik mij altijd blijf inzetten. Zonder hem was het zeker niet zo snel gelukt.

— Maud

Het plan van Maud

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.