Maud (33):

Ik ben superblij en trots op het resultaat!

Maud wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Maud

En dan kom je op dat punt: nu is het genoeg en wil ik fit en strak worden! De knop gaat om en je inschrijving bij Personal Body Plan is een feit.

Ik heb mijzelf de tijd gegund om tot mijn uiteindelijke resultaat te komen, zoals bij iedereen de ene week beter gaat dan de andere. Wat ik met name merkte was dat ik snel weer mijn motivatie terug had als ik even ‘uit de bocht vloog’.

Gedurende de periode heb ik voor mijzelf een haalbaar leefpatroon ontdekt dat ik ook in toekomst vol kan houden. Ik ben superblij en trots op het resultaat!

Mijn Personal Body Coach Marieke Rutgers (@mariekje107) checkt wekelijks bij mij in. Ze ondersteunt je en geeft je ook de vrijheid om het op eigen kracht te doen. Ze denkt met je mee en komt met handvaten.

Een complimentje op z’n tijd heeft ieder mens nodig en dit doet Marieke goed. Heel cliché, maar eerlijk zijn tegenover elkaar is belangrijk. Marieke stelt je op je gemak om ook deze band op te bouwen met elkaar.

Voor degene die willen starten; ik zeg doen! Wees reëel en niet te streng voor jezelf, zodat je gaandeweg steeds meer succes kan boeken. En oh ja, neem je tijd!

— Maud

Het plan van Maud

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.