Mathilde (40):

Na deze meting weet ik dat ik het kan!

Mathilde wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mathilde

Al jaren schommel ik met mijn gewicht. Het is voor mij echt een strijd om op gewicht te blijven. Ik ben groot en heb zware benen. Sporten doe ik al lang met veel plezier en ik werk ook als docent bij de opleiding Sport&Bewegen.

Ik vind het belangrijk om een fitte uitstraling te hebben en mij fit te voelen. Na de zoveelste teleurstelling op mijn weegschaal ging het roer om. Ik besloot, na het lezen en ervaringen van Personal Body Plan om mij aan te melden.Wat heb ik gehuild om de foto’s van de eerste meting, zo dik,maar ik ben vastbesloten, ik wil me lekker voelen in mijn lijf en na mijn meting van dit weekend weet ik dat ik het kan!

Het gaat met ups en downs, soms zie ik het even niet meer zitten, maar door het totaal pakket: Coaching, gedragslessen, tracken van je voeding en de progressiefoto’s gaat het mij goed af.Ik ben heel blij met Mandy, mijn coach, ze geeft mij fijne adviezen en wijst mij er ook op dat ik mag genieten van lekker eten. Want dat kan ook met Personal Body Plan. Heel lekker eten en wijn drinken met vriendinnen doe ik ook nog steeds.

— Mathilde

Het plan van Mathilde

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.