Martijn:

Ik ben zowel fysiek als mentaal gegroeid.

Martijn wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Martijn

Na sportieve ups en downs waarbij ik niet lekker in mijn vel zat, heb ik besloten om Personal Body Plan te gaan doen. Samen met mijn Premium Coach Guus van der Valk ben ik begonnen aan het traject van ‘de beste versie van mijzelf’.

Tijdens mijn plan ging er een wereld voor mij open op het gebied van voeding en gedrag. Een eyeopener was het bewust worden van wat je aan voeding naar binnen krijgt. Wat ik ook heb geleerd is dat de boog niet altijd gespannen kan staan, dus ik ga nog graag uit eten!

Het resultaat na 6 maanden was erg goed, maar ik had het gevoel dat ik nog meer uit mezelf kon halen. Ik heb de Home-versie daarom ingeruild voor de Gym en zit nu in mijn derde periode van Personal Body Plan. Zowel fysiek als mentaal ben ik gegroeid. Consistent zijn is de sleutel tot succes.

— Martijn

Het plan van Martijn

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.