Martijn (33):

Bij Personal Body Plan leer je vallen en opstaan!

Martijn wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Martijn

Twee jaar geleden merkte ik dat ik steeds minder goed in mijn vel zat. Toen zag ik Personal Body Plan voorbijkomen op Instagram. De progressiefoto’s spraken mij aan en daarom werd ik gemotiveerd om te starten.

Ik was nooit een fan van sporten. Door gebrek aan motivatie faalden veel pogingen in de sportschool. Toch begon ik met goede moed aan Personal Body Plan, maar helaas lukte het me toen niet om vol te houden. Vanwege mijn werk zat ik tegen een burn-out aan. Ik lette niet meer op wat ik at en binnen een jaar kwam ik tien kilo aan.

Eind 2018 zat ik qua werk wel veel beter op mijn plek, maar lichamelijk voelde ik me waardeloos. Eind november hakte ik de knoop door en schreef ik mij weer voor Personal Body Plan in. Ik ging naar een nieuwe sportschool bij mij om de hoek en al snel zag ik het resultaat. In zowel kilo’s als centimeters. Kleding ging me steeds beter zitten en mijn motivatie nam daardoor alleen maar toe. Ik kreeg met name meer zin in het sporten!

Natuurlijk kan je niet iedere dag even gemotiveerd zijn, maar wat je bij Personal Body Plan echt leert is het ‘vallen en opstaan’. Straf jezelf niet als je een keer een ‘baaldag’ hebt, maar leer ervan en weet hoe je de valkuilen de volgende keer kunt tackelen.

Ik ben al heel blij met wat ik heb kunnen behalen in de afgelopen periode en ik kijk er naar uit om met mijn plan door te gaan. Mijn Personal Body Coach Anne-Tess heeft mij heel goed ondersteund! Vanaf de eerste dagen staat ze klaar met goede tips over voeding en training.

Het is ontzettend fijn om met haar te kunnen sparren over hoe je het optimale uit je voeding kunt halen. Ze staat dagelijks klaar om mijn vragen te beantwoorden. Ze is een extra stok achter de deur als je even minder gemotiveerd bent. Ik ben heel blij met haar als Personal Body Coach.

— Martijn

Het plan van Martijn

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.