Marlous (26):

Inmiddels ben ik bijna 25 kilo kwijt en voel ik me een stuk fijner in mijn lichaam

Marlous wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marlous

Toen ik begon met Personal Body Plan vond ik het verschrikkelijk om de progressiefoto’s te maken. Ik weet nog goed dat ik hier wel de hele dag overstuur van was. Ik voelde me totaal niet fijn in mijn lichaam en durfde het ook zeker niet op de foto te zetten of er überhaupt naar te kijken. Ik voelde me dik en lelijk.

Eenmaal lekker op weg met sporten en door op mijn voeding te letten, merkte ik dat de kilo’s er vanaf vlogen, zeker in het begin. Dat is echt onwijs motiverend. Inmiddels ben ik bijna 25 kilo kwijt en voel ik me een stuk fijner in mijn lichaam.

Ik moet zelfs nog wennen hoe ik er nu uitzie. Dat ik kleding een maatje (of 4) kleiner kan kopen. Ondanks dat het zeker niet elke dag feest was, want ik heb voor mijn gevoel maandenlang geen progressie gemaakt, bleef ik iedere dag doorgaan.

De juiste discipline en de juiste stimulerende mensen om mij heen hielpen mij er doorheen. Ik kan wel zeggen dat ik een hele andere lifestyle heb aangenomen. Inmiddels durf ik te zijn wie ik ben, ik ben trots op wie ik ben en wat ik bereikt heb.

Mijn Personal Body Coach Marjolein Agtereek (@pbp_coach_mar) is een toppertje. Die sleept mij erdoorheen als ik het even niet zie zitten. Zij heeft altijd de juiste woorden paraat en geeft mij de juiste energie om door te gaan als ik het even wat rustiger aan wil doen.

Zowel op persoonlijk vlak als in lichamelijk vlak heeft zij altijd goede adviezen. Dat heeft mij enorm geholpen om deze lifestyle te creëren. Een klein feestje maken we er van als ik weer een doel heb behaald.

— Marlous

Het plan van Marlous

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marlous

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2573 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.