Marloes (31):

Ik wilde fit de bevalling ingaan en vooral een fitte moeder zijn

Marloes wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Marloes

Ik had al zoveel pogingen gedaan om af te vallen en op gewicht te blijven, maar niks was blijvend. In januari 2019 was ik 5 maanden zwanger en al behoorlijk aangekomen.

Dit kon zo niet door gaan, ik wilde fit de bevalling ingaan en vooral een fitte moeder zijn voor mijn dochtertje. Ik besloot om mij in te schrijven bij Personal Body Plan. Dit was de beste keuze ooit. In het begin was ik nog wel zoekende omdat ik al zoveel pogingen gedaan had.

Maar door mijn Personal Body Coaches heb ik een goeie manier voor mijzelf gevonden. Ik heb alweer een nieuw plan uitgezocht voor de komende tijd, namelijk Muscle Shaping. Mijn doel is niet langer afvallen, maar alles mooi shapen.

Mijn Personal Body Coach Nynke Minnema heeft mij elke keer gevraagd hoe het ging en leuke tips en adviezen gegeven. Dit was voor mij het steuntje in de rug wat ik nodig had.

— Marloes

Het plan van Marloes

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.