Marloes (28):

Ik knal nog even door zodat ik in maart fit in mijn trouwjurk pas

Marloes wilde fit worden voor haar bruiloft en volgde daarom Wedding

Het verhaal van Marloes

Ik had al elk dieet geprobeerd, maar boekte geen blijvend resultaat. Na het zien van de progressie foto’s op Instagram besloot ik ook aan Personal Body Plan te beginnen. Vooral het concept dat het geen dieet is, maar een verandering van levensstijl stond me aan.

Ik bekeek de Personal Body Coaches op de website en besloot voor Kirsten Hogendoorn te gaan. Zij is nu al bijna twee jaar mijn coach en dat bevalt me super! Bovenstaande foto’s zijn het resultaat van 1 jaar.

Helaas heb ik afgelopen jaar een ongeluk gehad waarbij ik mijn pols brak, een scheur in mijn bekken en een gekneusde rug opliep. Even stagneerde alles en moest ik een aantal maanden (bed)rust nemen. Ik raakte lichtelijk in paniek, want bovenstaand resultaat wilde ik niet kwijt.

Kirsten heeft me deze periode zo goed geholpen. Ik kon mijn verhaal bij haar kwijt en gaf me advies. Toen ik weer mocht trainen van mijn dokter en de fysiotherapeut is mijn schema hierop aangepast. Superfijn en inmiddels kan ik nu, 8 maanden later, weer bijna alle oefeningen doen. Dus ik knal nog even door zodat ik in maart fit in mijn trouwjurk pas. Maar ook daarna ga ik door met Personal Body Plan en Kirsten!

— Marloes

Het plan van Marloes

Wedding

Speciaal voor mannen en vrouwen om fit te worden voor de bruiloft

Meer info Start nu gratis

De coach van Marloes

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4835 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.