Marlies:

Personal Body Plan is in mijn ogen echt het beste cadeau dat je jezelf kan geven!

Marlies wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Marlies

Begin 2016 startte ik mijn Personal Body Plan en hierdoor leerde ik veel over voeding en training. Ik viel kilo’s af en kreeg een strak lichaam; iets wat ik voorheen nooit had, omdat ik vanaf mijn 15e al worstelde met mijn gewicht.

Helaas kreeg ik later toch een terugval door persoonlijke omstandigheden. Vervolgens werd ik zwanger en lette ik niet meer op voeding en sporten ging al helemaal niet. Ik heb een hele pittige zwangerschap gehad en was 20 kilo zwaarder nadien.

Na de geboorte van mijn dochter eind maart voelde ik me zo onzeker en oncomfortabel in mijn lichaam dat ik al snel besloot om te beginnen met Personal Mommy Plan. Begin juni kon ik eindelijk starten en nu na 12 weken voel ik me eindelijk weer mezelf!

Ik train 4 keer per week in de sportschool en vind het heel fijn om die uurtjes aan mezelf te besteden. Het letten op mijn voeding gaat me ook heel goed af. Personal Body Plan geeft een hele fijne structuur aan mijn leven met als gevolg dat ik me heel goed voel en er beter uit zie! Mijn Premium Coach Mandy Oomens staat elke dag voor me klaar. Ze komt met fijne tips, is positief en laat me ook nadenken over mijn progressie en herstel, waardoor ik weer verdere (mentale) stappen kan zetten.

Personal Body Plan is in mijn ogen echt het beste cadeau dat je jezelf kan geven!

— Marlies

Het plan van Marlies

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.