Marlies:

Ik had nooit gedacht dat ik krachttraining leuk zou vinden.

Marlies wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marlies

Ik ben een tijd geleden, nadat ik was gestopt met roken, begonnen met gezonder eten en meer sporten. Toch werd mijn lichaam niet echt veel strakker. Ik heb na het lezen van het boek van Tom besloten dat het tijd werd voor een andere aanpak.

Ik ben nu 12 weken bezig en zie mijn lichaam veranderen. De trainingen deed ik eerst thuis, maar omdat ik snel vorderingen maakte en meer uitdaging zocht train ik nu in de gym. Ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Ik ga met veel plezier naar elke training en het is heel erg motiverend dat ik elke week fitter en sterker word.

Mijn Premium Coach Rody stimuleert mij om dingen te proberen en laat me nadenken over mijn keuzes. Hij staat altijd voor me klaar met tips en moedigt me aan om door te gaan.

Ik heb heel veel zin in de komende periode. Ik ben al erg tevreden met het resultaat tot nu toe, maar ik wil mijn lichaam nog fitter en mooier zien worden!

— Marlies

Het plan van Marlies

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.