Marley (24):

Ik ben afgevallen, strakker geworden en voel me enorm fit

Marley wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marley

Ik heb altijd gesport en at ook altijd al gezond. Toch veranderde mijn lichaam niet en wist ik dat ik veel meer uit mijn lijf kon halen dan wat ik nu deed. Ik heb veel geprobeerd, maar toch behaalde ik niet mijn beoogde resultaten.

Ik zag Personal Body Plan voorbijkomen op Instagram en ik dacht dit zou top zijn, maar zou het echt werken? Gelukkig is dit uiteindelijk, in dit opzicht toch, mijn beste keuze ooit geweest.

Ik ben afgevallen, strakker geworden, voel me enorm fit en gezond en geniet nog van genoeg etentjes en chocola! Ik leer nog steeds veel over voeding, mezelf en mijn lichaam.

Ik heb Personal Body Plan al bij veel vrienden en familie onder de aandacht gebracht en meerdere zijn zelf ook gestart! Ik ga hier voorlopig nog mee door. Het geeft mij houvast en inzichten en ik voel me er heel gelukkig bij.

Ik ben pas overgestapt naar Joyce van de Scheur als Personal Body Coach en dit was een hele goede keuze. Joyce is betrokken en sluit compleet aan bij mijn behoeftes.

Als ik onzeker word over keuzes geeft ze me daar feedback op waar ik weer mee verder kan. Ze is positief en laat zien dat ze echt ziet wat ik doe. Daarnaast haal ik super veel inspiratie vanuit haar lekkere ontbijtreceptjes!

— Marley

Het plan van Marley

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marley

Joyce van de Scheur (31)

4.77 / 5

2145 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.