Marleen (34):

Ik wilde heel graag balans in mijn sport- en eetpatroon en dat gaat nu steeds beter

Marleen wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marleen

Ik hoorde voor het eerst over Personal Body Plan van een collega en zag van dichtbij welk resultaat zij ermee boekte. Het inspireerde mij en na een tijdje heb ik de knoop doorgehakt en begon zelf ook.

Ik had nooit verwacht dat ik zo snel al zo’n resultaat zou behalen. Mijn doel waar ik een jaar voor had uitgetrokken heb ik in 16 weken behaald! Inmiddels heb ik een nieuw doel gesteld, want dit smaakt naar meer.

Voor het eerst in mijn leven doe ik iets wat niet als een dieet voelt. Het is echt een lifestylechange. Ik wilde heel graag balans in mijn sport- en eetpatroon en dat gaat nu steeds beter!

Mijn Personal Body Coach Fanny Meijer (@fanny.meijer) is heel positief en heeft altijd goede adviezen wanneer ik vragen heb. Dat helpt heel erg! Fanny geeft me veel positiviteit, inspireert en complimenteert.

Ook spiegelt ze me waar nodig. Ze brand je niet af als het even wat minder gaat en stelt dan de juiste vragen om te kijken welke oorzaak erachter zit. Ik ben ontzettend blij met haar!

Ik voel veel fitter en sterker. Ook heb ik veel geleerd over voeding en balans. Ik ben erg benieuwd wat de komende maanden mij gaan brengen en ik kijk nu alvast uit naar het resultaat! :-).

— Marleen

Het plan van Marleen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marleen

Fanny Meijer (35)

4.61 / 5

342 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.