Mark (34):

Dankzij Personal Body Plan ben ik veel meer te weten gekomen over voeding

Mark wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Mark

Vanwege mijn twee banen als Fysiotherapeut en Sportinstructeur was ik altijd al met het menselijk lichaam bezig. Ik deed aan allerlei sporten en ook meerdere keren in de week. Ik dacht altijd alles al van voeding te weten maar toch schommelde mijn gewicht veel te veel.

Nadat ik januari terugkwam van vakantie en 92,6 kg woog, besloot ik weer eens af te vallen, dit lukte me zelf tot ongeveer 86 kilo. Echter was ik niet tevreden en zag ik via Instagram mooie resultaten van Personal Body Plan.

Ik was eerst sceptisch omdat ik dacht alles zelf wel te weten. Maar toch besloot ik mezelf in te schrijven. In de hoop meer af te vallen en droger te worden. Personal Body Plan heeft mij inzage te geven in wat ik nou daadwerkelijk eet.

Door simpel calorieën te tracken en in te voeren word je veel bewuster van eten, zonder daadwerkelijk iets te moeten laten staan! Ik heb nog geen dag spijt, ik wil nog iets droger worden en dan doorknallen naar spieropbouw!

Mijn Personal Body Coach Marco (@marco_pbpcoach) is daarbij belangrijk. Hij is iemand die open en eerlijk is, me corrigeert als ik weer eens eigenwijs was en me mijn doelen liet inzien.

Bij hem zit het glas altijd halfvol en dat geeft jezelf vertrouwen en een boost als het even niet lukt! Hij komt met goede adviezen en alternatieven als je bijvoorbeeld een week niet hebt kunnen sporten!

Ik ben nu bijna 8 kilo afgevallen, ik voel me fitter en energieker. Ik slaap beter en dat heeft weer positieve invloed op de rest van mijn dag!

— Mark

Het plan van Mark

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mark

Marco van de Scheur (30)

4.72 / 5

2084 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.