Mark (33):

Door Personal Body Plan heb ik veel geleerd over voeding en hoe ik hiermee om kan gaan

Mark wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Mark

Ik heb eigenlijk altijd veel gesport, maar kwam op een punt dat ik mijn lichaam niet meer zag veranderen. Toen heb ik me ingeschreven voor Personal Body Plan.

Nu volg ik twee keer in de week het trainingsschema van Personal Body Plan en doe ik daarnaast nog 1 á 2 keer in de week hardlopen of een HIIT-training. Mede door de gedragslessen heb ik veel geleerd over voeding en hoe hiermee om te gaan.

Ik kwam er al snel achter dat ik hierin veel moest veranderen, maar na een aantal weken zat het al goed in mijn systeem. Ik heb nog steeds wel momenten waar ik iets minder strikt ben, maar alsnog boek ik progressie.

Toen ik begon met Personal Body Plan dacht ik: “dat doe ik wel even”, maar het is tot nu toe wel een avontuur met vallen en opstaan.

Mede dankzij mijn Personal Body Coach Bob Franssen (@pbpcoach_bob) vond ik toch iedere keer de motivatie om door te gaan. Ook een blessure is geen excuus, want mijn trainingsschema werd in overleg aangepast, zodat ik toch mijn trainingen kon doen.

Bob vroeg me daarnaast iedere week hoe het ging. Soms was hij kritisch als ik wat minder mijn best deed, maar hij gaf vooral ook motivatie om weer vooruit te gaan. Hij dacht ook mee als ik bijvoorbeeld een blessure had. Dankzij Bob en Personal Body Plan voel ik mij nu veel fitter!

— Mark

Het plan van Mark

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mark

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2392 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.