Marjolijn (33):

Op naar een nog betere versie van mijzelf!

Marjolijn wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marjolijn

Voor ik startte met Personal Body Plan was ik al een tijd bewuster bezig met mijn voeding en training. In die periode was ik van 73 kilo naar 68 kilo gegaan. Maar ik was heel erg benieuwd naar Personal Body Plan en wat het mij zou kunnen brengen.

Ik startte met Nadien als Personal Body Coach en leerde in de eerste zes maanden onwijs veel over voeding. Daarnaast had ik fijne trainingsschema’s! Aan het einde kreeg ik een dipje, maar ik besloot toch door te gaan.

Ik ben nu vier weken geleden gestart met wederom 6 maanden Personal Body Plan. Dit keer met Jeffrey Goos als Personal Body Coach. Ik merk nu al dat ik een stapje hoger kom met trainen en ik heb mijn voeding goed onder controle.

Jeffrey geeft echt top tips en staat voor mij klaar met alle info die nodig is! Op naar een nog betere versie van mij! Jeffrey weet heel goed waar hij het over heeft en geeft hele goede tips. Dit leert me vooral meer over hoe ik om moet gaan met mijn voeding!

— Marjolijn

Het plan van Marjolijn

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marjolijn

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3239 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.