Marjolijn⁠ (35):

Het is voor mij een verademing om te merken dat ik ook resultaten kan boeken zonder strenge voedingsschema’s!

Marjolijn⁠ wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Marjolijn⁠

Ik heb getwijfeld of ik mijn foto’s op social media zou plaatsen. Ik herkende mezelf namelijk totaal niet in de beginfoto. Toch heb ik het gedaan, omdat ik trots ben op mijn lichaam dat negen maanden lang mijn kindje heeft gedragen, zonder complicaties. En aankomen hoort nou eenmaal bij een zwangerschap, bij de één wat meer dan bij de ander ;-).

Tijdens mijn zwangerschap ben ik heel wat aangekomen. Na acht maanden en 25 kilo extra was ik gestopt met wegen…iets te confronterend. Voor mijn zwangerschap heb ik twee jaar heel intensief getraind, zo’n vijf keer per week krachttraining en hardlopen. Ik had een personal trainer die trainings- en voedingsschema’s voor mij maakte. Ik at zes dagen in de week “clean” en een dag was mijn “cheatday”.

Na twee jaar was ik hier wel een beetje klaar mee, dit was voor mij geen levensstijl om vol te houden, Ik ben daarna vier keer per week blijven trainen, bleef wel op m’n voeding letten, maar ik at niet meer clean. Tijdens mijn zwangerschap heb ik geprobeerd zo lang mogelijk te blijven sporten.

Krachttraining heb ik toen al snel losgelaten, omdat ik dácht dat dit niet goed zou zijn tijdens de zwangerschap. Ik ben toen yoga gaan doen en gaan zwemmen. Qua eten lette ik nog steeds wel op, ik had geen gekke snaaibuien. Desondanks ben ik toch véél meer aangekomen dan ik me voorgesteld had.

Via een vriend hoorde ik over Personal Body Plan. Op Facebook zag ik een hoop mooie resultaten voorbijkomen. In het tweede trimester van mijn zwangerschap had ik al besloten om na de bevalling te gaan beginnen met het Personal Mommy plan. Het is voor mij een verademing om te merken dat ik ook resultaten kan boeken zonder strenge voedingsschema’s!

Het voelt nu veel relaxter. Ik kan nu bijvoorbeeld gewoon met de pot mee eten en een stukje chocola nemen wanneer ik dat wil. Binnen vijf maanden zat ik alweer op het gewicht wat ik voor de zwangerschap had. Ik paste mijn oude spijkerbroeken weer!

Ondanks dit mooie resultaat heb ik nog niet het lichaam waar ik me fit in voel. Na Mommy Plan ga ik starten met spieropbouw en ga ik verder werken aan de beste versie van mezelf. Ook dán onder begeleiding van mijn Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn :-).

— Marjolijn⁠

Het plan van Marjolijn⁠

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marjolijn⁠

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4842 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.