Marjolein (36):

Strakker worden op een leuke en uitdagende manier

Marjolein wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marjolein

Eind november 2017 ben ik gestart met mijn Personal Body Plan. Ik volgde het al een tijdje op Facebook en Instagram en ik zag altijd mooie resultaten voorbij komen. Dit maakte mij nieuwsgierig. Ik was naar mijn idee al aardig bezig met sporten alleen ging ik steeds minder vaak naar de sportschool en als ik er dan was dan deed ik maar wat. Ik twijfelde elke keer om te gaan sporten, waardoor ik ook niet gemotiveerd werd.

Ik wilde graag slanker zijn. Ik was niet te zwaar, maar ik wilde graag strakker in mijn vel zitten en dit op een leuke en uitdagende manier aanpakken. Ik had mij van tevoren ingelezen over de aanpak van Personal Body Plan en las dat het veranderen van de levensstijl goed vol te houden was. Het is soms even puzzelen, maar ik doe het nog steeds met veel plezier.

Sinds ik ben begonnen, train ik drie keer per week. Ik twijfel niet meer, maar ik ga gewoon. Mijn voeding houd ik goed bij en ik geef mijzelf de ruimte om te genieten van lekkere dingen. Als ik zie wat voor resultaat ik tot nu toe heb geboekt, kan ik erg trots zijn op mijzelf en ben ik blij dat ik de stap heb genomen. Ik heb de afgelopen tijd zoveel geleerd als het gaat om voeding en bewegen. Dit werkt voor mij en dit neem ik de rest van mijn leven mee. Starten met Personal Body Plan is zeker iets wat ik kan aanraden!

— Marjolein

Het plan van Marjolein

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.