Marit (30):

Wat ik mee zou willen geven aan anderen is dat je niet moet twijfelen om te investeren in je eigen lichaam

Marit wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Marit

In juli 2017 ben ik ein-de-lijk gestart met Personal Body Plan. Wat ben ik blij dat ik bijna twee jaar geleden deze stap heb genomen. Samen met mijn Personal Body Coaches @evalunalifestyle en @jordiwille heb ik gewerkt om de beste versie van mijzelf te worden.

En zoals je ziet met resultaat. Het is de afgelopen twee jaar met ups & downs gegaan, en zo zal dat bij iedereen gaan. Ik ben niet alleen fysiek sterker, fitter, gezonder en mooier, maar ik ben ook mentaal sterker geworden. Ik kan nu genieten van een etentje, een ijsje, een barbecue, chocolade, etc. Ik kan de porties ook beter onder controle houden of de draad weer oppakken na een “slecht” weekend.

Wat ik mee zou willen geven aan anderen is dat je niet moet twijfelen om te investeren in je eigen lichaam. Je moet hier de rest van je leven nog mee doen. Wees niet teleurgesteld als het voor jou niet snel genoeg gaat en heb geduld. Hou er rekening mee dat je niet altijd de resultaten zult boeken die je zou willen. Soms gaat het even wat minder, maar ook dat komt weer goed.

Ik wil mijn Personal Body Coach @evalunalifestyle heel erg bedanken voor haar goede coaching. Ze weet me altijd op te peppen en inzicht te geven in hoe ik ervoor sta en wat ik al bereikt heb. Je bent een topcoach!

— Marit

Het plan van Marit

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.