Mariska (23):

Ik boek elke week progressie in de gym!

Mariska wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mariska

Afgelopen zomer vond ik dat de knop weer om moest. Ik trainde veel, maar behaalde nauwelijks resultaat. Ik zag op social media veel mooie resultaten van Personal Body Plan voorbijkomen en dit zorgde ervoor dat ik uiteindelijk ook met Personal Body Plan begon.

Met behulp van mijn Personal Body Coach Marinke heb ik nu een flexibel voedingspatroon en weet ik wat ik nodig heb. Daarnaast dagen de trainingen mij enorm uit en boek ik nu elke week progressie in de gym. Ik voel mezelf veel fitter, zowel fysiek als mentaal!

Marinke heeft me erg geholpen met een flexibel voedingspatroon. Daarnaast geeft ze tips en tricks over wat ik het beste kan eten en hoe ik om kan gaan met etentjes en feestjes. Ook leert ze mij hoe ik om moet gaan met mindere periodes en op momenten dat ik minder motivatie heb! Ze is erg positief en dat werkt heel motiverend. Ook blijf ik dankzij haar niet te veel in negatieve momenten hangen, maar pak ik de draad snel weer op!

— Mariska

Het plan van Mariska

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mariska

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2863 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.