Mariska (33):

Je zal achteraf nooit spijt hebben van Personal Body Plan

Mariska wilde aankomen en haar lichaam shapen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Mariska

Mijn naam is Mariska, ik ben 33 jaar. Ik ben moeder van 2 jongens en ik werk parttime als verpleegkundige in het ziekenhuis. Zelf was ik altijd erg onzeker, voelde ik me altijd “dik”.

Ik heb altijd gehockeyd, maar door het gaan samenwonen etc. kwam ik flink aan. Daarom ben ik begonnen met Personal Body Plan. Ik had nooit gedacht dat ik fitness zo leuk zou vinden en dat ik überhaupt zulke resultaten neer zou zetten na 2 kids.

Ik ben zeker een heel ander persoon geworden door Personal Body Plan, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast is voeding ook helemaal geïntegreerd. Natuurlijk heb ik nog wel eens dipjes en dit hoort er ook bij. Maar ik weet wat ik moet doen om het op te pakken en weer resultaten te halen.

Ik volg nu voor het eerst Muscle Shaping, nadat ik altijd Fat Burning heb gedaan. Dat vond ik eerst doodeng, maar ik merkte aan alles dat ik er klaar voor was om dit samen met mijn Personal Body Coach Marjolein Agtereek te gaan doen! Zij steunt me en geeft de goede tips.

Personal Body Plan heeft mijn leven veranderd. Heb geduld om te leren. Ik heb het ook geleerd met vallen en op staan. Maar je zal achteraf nooit spijt hebben! Want zeg nou zelf: een gelukkige en zelfverzekerde vrouw is ook een leukere mama, echtgenoot of vriendin. Win – win.

— Mariska

Het plan van Mariska

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mariska

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2573 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.