Marina:

Ik ben zo blij dat ik mijn abonnement met een jaar heb verlengd

Marina wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marina

Ik zocht weer de motivatie, plezier en een fijn trainingsschema in het sporten. Ik was een beetje zoekende en wilde daarnaast een houvast in mijn eetpatroon. Nu ik alleen woon is gemakzucht in de keuken namelijk verleidelijk.

Door mijn dochter kwam ik in contact met Personal Body Plan. Na even twijfelen heb ik een half jaar abonnement genomen. En ik ben er zo blij mee dat ik mijn abonnement heb verlengd met een jaar.

Mijn Personal Body Coach Jacqueline Hoge is een fijne coach die mij laat zien dat meer eten niet slechter hoeft te zijn. Juiste keuzes maken is de sleutel. Ze vindt geen enkele vraag gek of te veel. Zo geeft ze mij het gevoel dat ik trots mag zijn. Ze is heel toegankelijk, motiveert me, geeft goed en leuk advies en is zeker niet belerend.

— Marina

Het plan van Marina

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marina

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3423 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.