Marileen (32):

Ik ren weer obstacle runs!

Marileen wilde me obstacle run prestaties verbeteren en volgde daarom Obstacle Running

Het verhaal van Marileen

Toen ik in mei 2019 mezelf op de foto zag wist ik dat ik iets wilde veranderen, fysiek zag ik een persoon waar ik me niet mee identificeerde.

De periode voorafgaand was stressvol: ik was niet blij met m’n werk, was op zoek naar een andere baan, had overbelaste knieën en dus kon ik minder sporten. Daarnaast voedde ik ook nog een puppy op (ook heel leuk trouwens 😉 ). Door al die stress ging ik eten.

Ik kwam ruim 7kg aan en zat niet lekker in m’n vel. In 2017 deed ik al eens een periode Personal Body Plan, maar toen ben ik vanwege persoonlijke omstandigheden gestopt. In die periode liep ik na 3 maanden weer een obstacle run. Toen ik mezelf op de finishfoto zag voelde ik me blij! Dat ben ik, helemaal in m’n hum.

Inmiddels is het begin 2020 en zijn die 7 kilo er weer vanaf. Ik combineer de sportschool met allerlei andere activiteiten. Ik voel me beter en m’n plantaardig eetpatroon is meer in balans. Ik mijn plan verlengd en doe het Obstacle Run plan.

Mijn Personal Body Coach Kirsten heeft een belangrijke rol gespeeld in het afgelopen half jaar. Ze is motiverend, vragend, enthousiasmerend, kritisch en meedenkend.

Op 9 mei doe ik weer mee aan een Obstacle Run, waar ik 13 km wil lopen. Het is erg leuk om hier met een club mensen naar toe te werken. En inmiddels ben ik zelf ook gecertificeerd coach en ga mijn ervaring inzetten om andere mensen ook in het PBP-proces te begeleiden.

— Marileen

Het plan van Marileen

Obstacle Running

Wil jij je Obstacle Running prestaties verbeteren met krachttraining, maar weet je niet hoe? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.