Mariëlle:

Dit is de lifestyle die bij mij past en ga nog even lekker door!

Mariëlle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mariëlle

Na 1,5 jaar Personal Body Plan ben ik met vallen en opstaan heel blij met mijn resultaat. Waar ik het eerste half jaar met coach volle bak ging, viel ik het 2e half jaar zonder coach terug en ben ik er achter gekomen dat ik er nog niet helemaal klaar voor was om zonder coach verder te gaan.
 
Dat vond ik helemaal niet leuk, want je moet dat toch zelf kunnen… Maar dat hoeft niet. Hulp vragen is niet erg. Mijn stok achter de deur, Personal Body Coach Marinke, heb ik nodig. Ondanks dat ik echt heel goed weet hoe het allemaal moet, met haar om de hoek laat ik me toch minder gaan.
 
Waar ik een half jaar geleden bijna weer terug bij af was, ben ik nu na een half jaar super tevreden met het resultaat. Soms is het lastig om het te zien in de spiegel, maar dan zet ik mijn foto’s naast elkaar, kijk ik waar ik vandaan kom en dan zie ik weer hoe trots ik mag zijn! Dit is de lifestyle die bij mij past en ga nog even lekker door!

— Mariëlle

Het plan van Mariëlle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mariëlle

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2883 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.