Marie (30):

Ik heb geleerd dat balans ontzettend belangrijk is

Marie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marie

In januari ben ik begonnen met Personal Body Plan. Mijn doel was 5 tot 10 kilo afvallen en zo lekkerder in mijn vel te zitten. Inmiddels ben ik al 12,5 kilo kwijt. Ik ben ontzettend trots en blij dat ik dit heb bereikt.

In het begin van mijn Personal Body Plan avontuur ben ik ook fanatiek begonnen met sporten, helaas is het me niet gelukt om dit vol te houden. Ik kan mijn draai hier niet in vinden.

Wel vind ik het leuk om te wandelen en te fietsen, op die manier zorg ik voor voldoende beweging. Door goed op mijn voeding te letten, lukt het me om op gewicht te blijven. Zelfs in de zomervakantie, met een stuk minder structuur in mijn leven en veel leuke uitjes, is dat gelukt.

Door bewuste keuzes te maken in voeding, voel ik me stukken beter. Ik heb geleerd dat balans ontzettend belangrijk is. Ik voel me fit en heb meer energie.

Mijn Personal Body Coach Aletta haalt het beste uit mij, zonder al te veel te pushen. Ze stelt mij de juiste vragen, waardoor ik weer goede nieuwe inzichten krijg. Ik vind het fijn dat ze altijd achter mijn keuzes staat, als ik deze bewust heb gemaakt.

— Marie

Het plan van Marie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.