Marianne:

Ik had nooit gedacht dat ik ooit weer dit figuur terug kon krijgen.

Marianne wilde afvallen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Marianne

Al heel lang volg ik Personal Body Plan op Instagram, ik zag onwijs mooie resultaten voorbij komen. In 1 jaar tijd hebben mijn partner en ik veel meegemaakt waardoor ik meer ben gaan eten, daarna werden we zwanger en ik nam mezelf voor na mijn zwangerschap echt snel weer in shape te komen. Ik dacht dit wel zelf te kunnen, maar het schoot voor mijn gevoel niks op.
 
Toen mijn zoontje 2,5 maand oud was heb ik me opgegeven voor Personal Body Plan. Ik kwam erachter dat ik te weinig at op een dag, nu eet ik echt super veel en val af! Door Personal Body Plan ben ik ook bewuster van voeding geworden, en ik eet nog steeds heerlijk chocolade.
 
Ik had nooit gedacht dat ik ooit weer dit figuur terug kon krijgen. Ik ben super trots op het resultaat wat ik tot nu toe behaald heb. En super trots en blij met Tessa Benda als Personal Body Coach.

— Marianne

Het plan van Marianne

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marianne

Tessa Benda (28)

4.76 / 5

990 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.