Marianne (36):

Ik geniet weer en sta deze zomer zelfverzekerd in bikini

Marianne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marianne

Begin januari besloot ik ervoor te gaan en schreef ik mij voor Personal Body Plan in. De knop moest om. Ik was de afgelopen maanden namelijk ontzettend futloos en zo wilde ik me helemaal niet voelen.

Ik wilde me energieker voelen en ik moet zeggen dat dit zeker gelukt is. Ik voel me op dit moment fit, slank, energiek, zelfverzekerd en vooral sterk. Alsof ik de hele wereld aankan. Ik heb dan ook een smile van oor tot oor.

Doordeweeks probeer ik me echt strak aan mijn plan te houden en in het weekend laat ik het wat losser. Want een wijntje en een frietje vind ik ook gewoon erg lekker! Ik geniet weer van de dingen en sta zelfverzekerd in bikini deze zomer.

Mijn Personal Body Coach Puk Kooiman (@pukstarlifestyle) is hierbij belangrijk. Ze helpt me om niet te lang te blijven hangen in de negatieve dingen. Ze leert me om niet te streng te zijn voor mezelf en de emoties te uiten als die er zijn.

— Marianne

Het plan van Marianne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marianne

Puk Kooiman (44)

4.7 / 5

1691 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.