Margreet (34):

Ik ben zo ontzettend blij dat ik ben begonnen met Personal Body Plan

Margreet wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Margreet

Ik was al heel lang bezig met voeding en sporten. Meerdere keren per week was ik in de sportschool te vinden, maar de resultaten bleven uit. Ik volgde voedingsschema’s heel strak op, maar hield deze op de lange termijn niet vol omdat ik te streng was voor mijzelf.

Tijdens de coronaperiode merkte ik dat de kilo’s er langzaam bij kwamen en wilde ik iets dat werkte. Ik zag Personal Body Plan al vaak voorbijkomen en ik besloot ervoor te gaan. Na een paar weken merkte ik al dat ik fitter en sterker werd.

Ik trainde thuis en dit bleek een uitkomst. Ik kon zelf bepalen wanneer ik sportte en ik had geen opvang voor de kinderen nodig.  Ik merkte dat ik beter kon sporten in de ochtend.

Omdat je bij Personal Body Plan geen strak voedingsschema hebt, is het veel makkelijker vol te houden. Ik geniet van allemaal lekkere dingen, nu alleen met mate. Tuurlijk eet ik wel eens iets te veel van het lekkers, maar het gaat erom dat ik het de volgende dag gewoon weer oppak.

Yonine (@nine.fitroad) is daarbij een hele fijne Personal Body Coach. Ze geeft tips en adviezen hoe het kan, maar laat je dan voor jezelf de beste manier uitzoeken die bij je past. Ze is heel positief en kan mij goed weer stimuleren om door te gaan.

Ik ben zo ontzettend blij dat ik ben begonnen met Personal Body Plan. Ik ben nog lang niet klaar, hierna wil ik het Muscle Shaping Plan gaan doen. Ik ben nu al een veel fittere versie van mijzelf en we gaan gewoon door!

— Margreet

Het plan van Margreet

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Margreet

Yonine van Oene (34)

4.75 / 5

1101 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.