Marco (30):

Ik heb erg genoten van het proces!

Marco wilde aankomen en spiermassa opbouwen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Marco

Begin 2018 ben ik gestart met mijn eerste Personal Body Plan. Ik was zelfstandig al twintig kilo afgevallen, maar merkte dat ik er geen lifestyle van kon maken die bij mij paste.

In mijn eerste halfjaar met Personal Body Plan heb ik mooie stappen kunnen maken en ik was na een halfjaar ook zeer tevreden met mijn resultaat. Ik wilde vervolgens zelfstandig verder gaan. Ik had het nou eenmaal onder de knie en wist wel hoe ik nu verder moest.

Maar een half jaar later was het moeilijk te ontkennen dat ik eigenlijk weer terug bij af was. Ik heb toen besloten om weer opnieuw te beginnen met Personal Body Plan. Ditmaal heb ik minder nadruk gelegd op het streven naar een resultaat, maar ben ik vooral bezig geweest om te werken aan een lifestyle die bij mij past.

Door open en eerlijk te zijn tegenover mijn Personal Body Coach Joeri en mijzelf heb ik erg veel geleerd over mijn gedrag en gewoonten. Ik heb Joeri altijd als een zeer betrokken coach ervaren, zo had ik nooit het gevoel dat ik er alleen voor stond. Ook weet Joeri zeer goed hoe hij ergens net dat beetje extra uit kan halen. Mede daarom zijn wij ondertussen samen ook weer aan het werk aan mijn nieuwe doelen en uitdagingen!

Ik heb erg genoten van het proces en daarom heb ik ook besloten om anderen te helpen hetzelfde te bereiken. Daarom ben ik ondertussen zelf ook Personal Body Coach geworden. Met veel plezier help ik anderen nu ook om de beste versie van zichzelf te worden.

— Marco

Het plan van Marco

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.