Stefan (20):

Ik voel me nu echt fitter en energieker dan ooit

Stefan wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Stefan

Voordat ik met Personal Body Plan begon ging ik al een aantal jaar naar de sportschool, maar ik merkte dat ik nauwelijks progressie boekte. Er zat geen variatie in de oefeningen die ik deed en ook mijn eetgewoonten lieten te wensen over.

Dankzij Personal Body Plan zit er eindelijk een goede structuur in mijn workouts en in mijn eetpatroon. Ik vind het fijn dat mezelf met een snack na een zware workout nog steeds kan. Zolang ik de balans maar bewaak blijf ik namelijk gewoon progressie boeken.

Dit maakt dat ik Personal Body Plan heel makkelijk kan volhouden op de lange termijn. Verder heb ik veel gehad aan mijn coach Marco (@marco_pbpcoach), die mij elke week weer motiveert.

Hij doet dit door tips te geven die ik direct kan toepassen in de praktijk. Daarnaast is Marco een stok achter de deur, die zorgt dat je niet verslapt.

Dankzij Personal Body Plan heb ik in 20 weken bereikt wat ik in de jaren daarvoor nooit zelfstandig heb kunnen bereiken. Ik voel me nu echt fitter en energieker dan ooit.

— Stefan

Het plan van Stefan

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Stefan

Marco van de Scheur (30)

4.72 / 5

2083 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.