Marco :

In mijn eerste jaar verloor ik ruim 37 kilo!

Marco wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Marco

Vier jaar geleden zat ik in een mindere periode. Ik kreeg een burn-out, kwam langdurig thuis te zitten en werd ongelukkig. Ik hield mezelf constant voor dat ik in een prima conditie verkeerde. Tot ik op een dag voor de spiegel stond, naar mezelf keek en enorm geconfronteerd werd met mijn overgewicht.

Ik stapte op de weegschaal en zag het cijfer 112 staan. Dit kon zo niet langer doorgaan, er moest iets gebeuren! Ik had in het verleden altijd gesport. Maar nu was ik bang om de sportschool in te gaan. Ik schaamde me voor mijn fysiek. Hoe kon dit nou gebeuren?

Ik zocht iets om aan vast te houden en kwam uit bij Personal Body Plan. Zij boden mij een kans om een gezonde levensstijl te creëren, te sporten en me gelukkiger te voelen. Ik leerde om mijn macro’s te beheersen en zag ook progressie op de weegschaal.

In mijn eerste jaar verloor ik ruim 37 kilo! Ik woog 75 kilo en besloot over te stappen op spieropbouw. Ik heb in de afgelopen jaren spiermassa opgebouwd en ben momenteel weer bezig met het Fat Ripping programma.

Ik ben in mijn eerste jaar gecoacht door Jeroen Das, hij heeft mij de basisprincipes geleerd omtrent de vier pijlers van Personal Body Plan. Sinds een aantal maanden ben ik onder begeleiding van Jeffrey Goos. Hij leert me om mezelf te pushen en sterker te worden in de gym.

Momenteel ben ik zelf Personal Body Coach! Ik ben nu klaar om mensen te ondersteunen bij het halen van hun doelen!

— Marco

Het plan van Marco

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marco

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3240 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.